Blomsterfestival på Madeira i april og maj 2018

Hvide blomster på Madeira
Hvide blomster på Madeira

Den berømte blomsterfestival på Madeira finder i 2018 sted i perioden fra 19 april og slutter 6. maj. Læs om blomsterfestivalen og hvorfor du skal bestille din rejse i god tid, hvis du vil besøge Madeira i april måned.

Når der er blomsterfestival på Madeira står øen ”på den anden ende”, for det er en stor begivenhed og alle indbyggerne deltager i denne store fest!

Som gæst på Madeira opleve de storslåede blomster udsmykninger, konkurrencer i blomsterfletting, spændende koncerter under åben himmel, folklore grupper der danser i gaderne i deres flotte kostumer og meget mere.

Blomsterfestivalen på Madeira tiltrækker hvert år tusindvis af blomsterelskere, hvorfor du skal bestille din rejse i god tid, da mange hoteller og ferieboliger melder udsolgt mange måneder før festivalen. Fælles for de fleste, der rejser til Madeira (uanset om det er under blomsterfestivalen i april eller på andre tidspunkter af året) så er det for at nyde det behagelige klima og udforske den storslåede natur på den smukke ø, som har ”kælenavnet” Atlanterhavets blomsterø!

Botanisk have i Funchal på Madeira.
Botanisk have i Funchal på Madeira.

Læs meget mere om de mange naturoplevelser, som Madeira byder sine gæster her på bloggen, læs f.eks. om Madeiras levadaer og vandreture

Festivalprogram

Om lørdagen er det tid for parade, hvor de “mindste” underholder. Her er det børnene fra hele Madeira, der laver optog i centrum af Funchal. De har alle blomster i hænderne og bygger den såkaldte “Wall of Hope”. En handling, der symboliserer lysten og håbet om en bedre verden.

Den store dag er, når hovedparaden finder sted søndag. Mange mener, at dette optog nærmest ligner et omvandrende blomster-tæppe! Denne dag er som nævnt festivalens absolutte højdepunkt, og du finder dig selv i midten af en oase af farver og dufte – glade mennesker og dejlige musik, absolut en oplevelse for livet.

Læs også: Oplev blomsterfestivalen på Madeira

Bo i Funchal – tæt på begivenhederne

Hos Hideaways er vi specialister i rejser til Madeira, hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Blomsterfestivalen finder sted over hele øen, men det er i Funchal, at man bør være og opleve de mange, flotte optog. Vi du bo tæt på begivenhederne så vælg f.eks. et ophold i ferieboligerne Quinta Mae dos Homens, som har en fantastisk udsigt over Funchal til nogle fornuftige priser. Eller hvis du vil bo på hotel, så kig nærmere på Quinta Mirabela. Du kan flyve direkte til Madeira hver lørdag med Norwegian, eller dagligt med TAP Air Portugal via Lissabon.

Se alle hoteller og flyrejser til Madeira med Hideaways>>

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere