Bestil en uges ferie og få 2 gratis overnatninger

Rejsetilbud med Hideaways
Bestil en uges ferie og få 2 gratis overnatninger med Hideaways

Bestiller du minimum en uges ophold med Hideaways, får du 2 af overnatningerne gratis. Tilbuddet gælder et særligt udvalg af rejsebureauets håndplukkede hoteller på spændende rejsemål.

Opdatering august 2017: Stay 7 – pay 5-tilbuddet er ikke længere på Hideaways´ program, men du kan se andre rejsetilbud med Hideaways under rejsetilbud her.

Stay 7 – pay 5

Dette tilbud, som kaldes “stay 7 – pay 5”, er en oplagt lejlighed til at få sikret dig en plads til næste års sommerferie. Selvom der er god tid til, er mange allerede i gang med at bestille deres rejse til 2017.

Tilbuddet med 2 gratis overnatninger kan naturligvis også være en chance for at rejse billigt allerede i vinter og på den måde forkorte den mørke danske vinter lidt. Rabatten gælder således hoteller på en lang række traditionelt solrige destinationer som Madeira, Sicilien, Amalfikysten, Mallorca og AlgarveSe alle Hideaways´ rejsemål her.

Afslapning kombineret med kultur og natur

Fælles for rejsemålene er, at du her kan kombinere afslapning i smukke omgivelser med spændende udflugter til kulturhistoriske seværdigheder eller spektakulære naturområder. Er du på udkig efter en rejseoplevelse ud over de sædvanlige, er det oplagt at kigge efter de såkaldte “boutique-hoteller” i udvalget. Det er hoteller, som blandt andet har et serviceniveau i absolut topklasse og ekstra god beliggenhed, så “opholdet kan være feriemålet i sig selv”.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere