Bestil dit hotel hos Hideaways, hvis du selv vil klare transporten!

På opfordring fra mange gæster er det nu muligt at bestille ophold på hotel eller i feriebolig uden at du skal købe flyrejsen hos Hideaways.

Fleksibilitet

Vi ønsker at tilbyde rejsebranchens bedst mulige fleksibilitet, så du kan få den rejse, der passer netop til dine behov. Nu tilbyder vi ”kun hotel”, hvor du selv kan arrangere transporten, hvis du ønsker dette. Du finder naturligvis stadigvæk flyrejser hos Hideaways, og du kan som altid selv vælge afrejsedato, rejselængde og afrejselufthavn. Det samme gælder, hvis du kun vil bestille ophold på et af vores hoteller eller ferieboliger, du kan bestille nøjagtig det antal dage du ønsker.

Husk i øvrigt at du nu kan flyve fra Hamborg lufthavn, hvis du bor vest for Storebælt. Det betyder, at Hideaways nu tilbyder afrejse fra fem lufthavne; Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg og Københavns lufthavn.

Læs også: Nu kan du flyve fra Hamborg lufthavn med Hideaways

Sådan bestiller du hotel

I søgemaskinen kan du se priser og ledige datoer for samtlige hoteller og ferieboliger. Ønsker du kun at bestille hotel, så klik på “kun hotel”, herefter klik på ” videre til detaljevisning” hvor du kan se de forskellige værelsestyper, få information om pension og meget mere.

1. Sådan vælger du “kun hotel” i den horisontale søgeboks på rejsemål

Sådan vælger du kun hotel

2. Sådan vælger du “kun hotel” i søgeboksene på hotelsiderne

Bestil hotel og feriebolig

Kør-selv ferie

Det er specielt på de store kør-selv rejsemål som Provence i Frankrig og Toscana og Umbrien i Italien, at mange har efterspurgt muligheden for kun at bestille hotel. Tusindvis af danskere vælger hvert år at sætte kursen mod rejsemål i Sydeuropa i egen bil, og vi er glade for nu også at kunne byde jer, der vil på kør-selv ferie, velkommen hos Hideaways.

Læs mere om kør-selv ferie med Hideaways

Hotel eller feriebolig?

Vores behov er forskellige, og det er gemmestederne som alle er håndplukkede hos Hideaways, også.Vælg om du vil bo på hotel med morgenmad, eller i en ferielejlighed med ekstra god plads og eget køkken.

Hotel Tenuta del Gallo i UmbrienFoto: Bo f.eks på Hotel Relais la Tenuta del Gallo i Umbrien – se alle hoteller hos Hideaways

Samme service

Uanset om du bestiller en rejse med fly og hotel eller ophold alene vil du som gæst hos Hideaways opleve den samme personlige service, og det gælder både ved bestilling i Danmark og hos de ildsjæle, der driver hotellerne på vores rejsemål. Har du ikke rejst med Hideaways før, kan du læse mere om vores kundeservice eller læse gæstebedømmelser fra tidligere gæster.

Læs mere om kundeservice og gæstebedømmelser

Bilrundrejser

Et tip er at kigge nærmere på vores udvalg af rundrejser, som er meget populære, og derfor ganske ofte bliver hurtig udsolgt.

Oplev mere på en rundrejse i bil

Vi har her udvalgt hoteller og ferieboliger og sammensat en rute så du oplever mest muligt af det rejsemål, du besøger! Med den nye funktion ”kun hotel” har du oven i købet nu mulighed for at sammensætte dig egen rundrejse.

Læs om rundrejse i bil med Hideaways

Den billigste pris

Nøjagtig som når du bestiller en flyrejse hos Hideaways er vores målsætning at tilbyde dig den billigste pris, når du alene bestiller ophold på hotel eller i feriebolig. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være specialpriser ved køb af både fly og hotel.

Et par af mine favorit-hoteller

Lad mig til sidst gøre lidt reklame for et par af de hoteller, som jeg synes, at du skal kigge nærmere på. Lad mig sige med det samme; det er svært at vælge, for jeg har mange favoritter blandt vores gennemsteder. Du kan for resten se alle favoritterne her:

Hotel Senhora da Guia på LissabonkystenFoto: Hotel Senhora da Guia på Lissabonkysten

Hotel Mas de Oulivier i ProvenceFoto: Hotel Mas de l’Oulivié i Provence

Hotel Costa D or på MallorcaFoto: Hotel Hoposa Costa D’or på Mallorca

Tags fra artiklen
,
Mere fra Simon Henriksen

Vælg en ferielejlighed til din næste ferie i Portugal

Masser af privatliv og frihed Når man lejer en ferielejlighed i Portugal,...
Læs mere

Skriv et svar