Besøg Bangkoks skybarer

Skybarer i Bangkok
Sirocco sky bar, Le Bua. Foto-kreditering: Ninara. Uploadet under licensen CC BY 2.0

Udover at være en cool by og en af mine personlige favoritter, er der noget andet Bangkok kan virkelig stolt af. Nemlig mange fantastiske skybarer! Mange nikker sikkert bekræftende efter at have set filmen The Hangover Part II, som finder sted i netop Bangkok. I filmen udspiller sig en sjov scene fra Sirocco skybaren på Hotel Le Bua, som er en af Bangkoks mest besøgte, men der er flere andre skybarer i byen, der indbyder til, at man på samme tid nyder en drink og en fantastisk udsigt…

På vores ferie i Thailand, som vi begyndte på øen Koh Samet, havde vi fem overnatninger i den thailandske hovedstad. Shopping, sightseeing, besøg på markedspladser og ikke mindst drinks på nogle af Bangkoks bedste skybarer var på programmet. I dette blogindlæg fortæller jeg om mine oplevelser og om nogle af de skybarer, som du ikke bør gå glip af i Bangkok.

Octave Rooftop Lounge & bar

Uden tvivl en af mine favoritter. Beliggende oven på Mariott Hotel med en storslået udsigt får du en fantastisk skybar-oplevelse på Octave Rooftop. Afskærmningen består af relativt lave rækker af glasvinduer og du har en 360 ° udsigt over downtown Bangkok og dens skyline, som jeg ikke har oplevet lignende andre steder.

Tryck i baren på Octave Rooftop Lounge & bar
Travlhed i baren på Octave Rooftop Lounge & bar

Her følte jeg mig så hjemme, at det hurtigt blev til en klassisk gin og tonic på Hendricks gin, hvorefter jeg bogstaveligt talt var i den syvende himmel.

Sirocco

Vi kommer ikke uden om Sirocco-baren på Le Bua, selv om den er blevet en smule “hip” siden filmen The Hangover. Kendis-effekten afspejler sig også i prisniveauet, men udsigten her på 64. etage er klart en del af prisen. Eftersom det er nødvendigt at bestille et bord en måned i forvejen for at spise her, anbefaler jeg som udgangspunkt kun, at man kommer her for at indtage stedets drinks. Der er ofte overfyldt i baren og støjniveauet er højt. Når du når frem til bartenderen, bør du overveje at prøve signatur-drinken Sunset 63.

Sky bar Le Bua
Skybaren på Le Bua med dens fantastiske udsigt. Foto-kreditering: chee.hong. Uploadet under licensen CC BY 2.0.

Red Sky

Baren ligger på Centara Grands 55. etage, kun et stenkast fra det populære Siam Kempinski. Atmosfæren i Red Sky er noget mere intim og lavmælt end på mange andre. Hvis I er et par på bryllupsrejse, er dette det perfekte valg. Her kan du nyde dit måltid og gode drinks på den udendørs terrasse og dækket, som når 360 ° rundt. Signatur-drinken er her Passionfruit Martini, som du bedst nyder fra baren.

Goda drinka på Red Sky
Gode drinks på Red Sky

Vertigo & Moon bar

Der er dem, der synes, at dette ikke kun er en af Bangkoks bedste skybarer, men en af verdens bedste…Vi befinder os på 61. etage i Banyan Tree, et af Bangkoks mest populære steder, i hjertet af downtown. Her åbner baren kl. 17:00, og du skal komme i god tid, hvis du vil sidde ved et af de få vinduesborde med uovertruffen udsigt over byen. Det høje serviceniveau gennemsyrer både det fem stjernede hotel og skybaren – og du får her, hvad du betaler for: klasse og luksus serveret i et glas. Nyd det – og ikke mindst: Skål!

Find rejser til Bangkok her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marcus Stoltz

Rejse med barn i Thailand

Mange småbørnsforældre gør sig ofte en del overvejelser om deres ferieplaner. Hvilken...
Læs mere

Skriv et svar