Agia Fotini – et ægte paradis på Kreta

Elounda på Kreta
Elounda på Kreta

Kreta byder på mange små og ukendte strande hvor der er god plads og ro. En af disse strande er Agia Fotini!

På den sydlige del af Kreta finder man Agia Fotini, som ligger 52 km fra Rethymnon by. Her kan man både sove og spise direkte på den herlige strand. Hvis man gerne vil holde ferie langt væk fra det hele, med udsigt over det blå hav, så kan man besøge Agia Fotini. Her møder man ejerne, Stavros og Vicky Perakis og deres to børn, Vangeli og Evgenia, som udlejer værelser og serverer ægte græsk mad for de turister, som vælger at besøge de mere uberørte dele af Kreta. Her kan man slappe af og nyde en uforstyrret ferie med masser af ro og god mad.

Traditional græsk mad

Tavernaen severer traditionel græsk mad og ligger kun et stenkast fra vandkanten. Her kan man nyde spinattærter, som er de traditionelle græske trekanter med frisk spinat, dild og fennikel, eller man kan nyde frisk fisk afhængig af hvad Stavros hiver op af havet den dag. Her kan man få alle de lækre og sunde retter fra det græske menukort. Der serveres lokale råvarer og hjemmedyrkede grøntsager og urter samt friskfanget fisk og skaldyr. Dette er stedet man bør holde ferie, hvis man ønsker at lade tiden stå stille for en stund. Her kan man flyde i havet, læse lidt i en bog og lade tankerne flyve frit mens man lytter til lyden af sommer.

Graekenland
Lad tiden stå stille for en stund på Kreta

Hvis man alligevel har lyst til at tage på en lille tur, så kan man besøge de andre strande i nærheden såsom Triopetra, Ligres og det tropiske paradis Preveli. Har man lyst til at se noget andet end strand, så kan man besøge de nærliggende landsbyer Kerames, Drimiskos og Agalianos, eller de lidt større byer Agia Galini og Spili, ligesom kan også kan udforske den smukke dal, Amari. Ligeledes finder man det historiske sted, Phaistos, indenfor rimelig afstand. Det herlige ved dette område er, at man kan returnere til sit eget lille paradis om aftenen, hvor man kan nyde det fantastiske syn af den stille solnedgang efter en dag fuld af oplevelser.

Rejser til Kreta med Hideaways

Hideaways er specialist i rejser til Kreta hvor du bor på håndplukkede hoteller og i ferieboliger. Du kan rejse fra både Billund og Københavns lufthavn til Kreta og bestille en pakkerejser hvor der indgår ophold, flyrejse og billeje. Vil du selv arrangere transporten til din rejse til Kreta kan du naturligvis også bestille ophold alene på et af vores hoteller eller ferielejligheder. Læs mere om rejser til Kreta via nedenstående link, og husk du altid er velkommen til at kontakte os for mere information eller et skræddersyet tilbud på en rejse til Kreta 100% efter dine behov.

Læs også, strande med blå flag i Grækenland

Se alle rejser til Kreta med Hideaways

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere