Afhentning af lejebil i Firenze lufthavn!

Firenze lufthavn i Toscana

Vi har netop været til bryllup i Sorrento og udnyttede lejligheden til at besøge et par nye hideaways i Toscana. Derfor valgte vi at flyve ud til Firenze med Vueling og hjem fra Rom med Norwegian.

Man skal altid beregne god tid til at afhente sin lejebil i Italien og specielt i Firenze. Flere og flere lufthavne har pladsproblemer og specielt de “gamle” lufthavne, som er bygget tæt på storbyerne. Derfor oplever man ofte, at stedet hvor biludlejningsselskaberne har deres udlejningskontor, ligger et godt stykke fra lufthavnen, og du har nok regnet ud at dette også gælder for Firenze!

Læs også: Ny flyrute til Firenze med Vueling

Tålmodighed er en dyd!

Vi landede før planlagt tid med flyet fra Vueling, der sidste år startede en direkte flyrute fra København til Firenze. Det er en god rute, hvis du skal bo i den sydøstlige del af Toscana. Priserne er billige, og Vueling flyver 3 gange om ugen. Nå, men tilbage til billejen. Faktisk er der ikke så langt fra ankomsthallen til området med billeje, men man skal krydse under motorvejen og køre ca. 5 minutter i bus.

Tag bussen eller gå!

Netop bussen var en oplevelse, først ventede vi i 20 minutter og så skulle ca. 40 personer med bagage ind i bussen, som jeg vil tro er beregnet til max. 30 personer. Derfor et godt tip er at gå, hvis du ikke har meget bagage og evt. splitte sig op, hvis man er flere personer. Fordelen ved det er, at man også kommer før alle andre og slipper for at stå i kø for at få udleveret sin lejebil, for det tager tid at afhente sin bil, når der kun er en person på arbejde. Vi lejede bil hos Autoeurope, men også hos SIXT, Avis, Hertz og EuropCar var der kun en person på arbejde og lang kø. Alt i alt tog det en time og 50 minutter fra vi landende og til vi sad i bilen, og det taget i betragtning at det er i en lille lufthavn som Firenze, hvor der kun var et  fly mere, som ankom i samme tidrum som os!

Billeje i Firenze!

Hos Hideaways samarbejder vi med AutoEurope der sammenligner priser på lejebiler fra alle selskaber som f.eks Aviz, Hertz, SIXT og EuropCar. Vi har bla. valgt kun at tilbyde lejebiler hvor du afhenter og aflevere bilen med fuld tank.

Læs meget mere om billeje når du rejser med Hideaways

Kort over Firenze lufthavn!

På nedenstående kort kan du se at området for biludlejning ligger ganske tæt på lufthaven i Frienze. Iøvrigt så tager det også tid at afhente og aflevere sin lejebil i Rom lufthavn, men her skal man dog trods alt ikke med bus.


På nedenstående foto kan du se Firenze lufthavn som ligger kun ca. 5 kilometer fra centrum af byen. Foruden Firenze lufthavn kan du flyve til Pisa lufthavn med Norwegian hvis du skal på ferie i Toscana. Også Rom og Bolonga lufthavn ligger tæt på regionerne Toscana og Umbrien!

Her finder du link til den officielle hjemmeside fra Firenze lufthavn

Firenze lufthavn i Toscana

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere