3 nye hideaways på Gran Canaria

Tættere på Afrika end Europa, mellem den Marokkanske kyst og Vestsahara, ligger Gran Canaria; en spansk ø med mange fantastiske hideaways.

Få et smugkig på de 3 nye charmerende hideaways, Marina Bayview, Bohemia Suites & SPA og Sunshine Villas, som Mikkel har besøgt på øens sydkyst. Hvis smagsprøverne vækker interesse, så kan du selvfølgelig læse meget mere om hotellerne og vores andre hideaways på Gran Canaria:

Se alle rejser til Gran Canaria >>

Marina Bayview

Marina Bayview er et sofistikeret ’badehotel’ med maritime detaljer og en herlig udsigt over lystbådshavnen og det omkringliggende Atlanterhav. Hotellet ligger ud til kysten og med kort køreafstand til byen Puerto Rico. Hvad enten du rejser som par eller hele familien, vil Marina Bayview passe perfekt.
Fra Marina Bayview kan du eksempelvis tage på udflugt til grottebyen Barranco de Guayadeque, der ligger lidt over en times kørsel fra hotellet. En helt unik by hvor husene er hugget direkte ind i klipperne.

Læs mere information om hotel Marina Bayview >>

Marina Bayview Gran Canaria

Bohemia Suites & SPA

Bohemia Suites & SPA er et spændende boutique-hotel med en fantastisk beliggenhed i gåafstand til byen Playa Inglés og med blot 300 meter til stranden. Hotellet er forbeholdt par-rejsende, der sætter pris på udsigt, forkælelse og design.
Udforsk de spændende sandbanker ved Maspalomas, en helt speciel naturoplevelse, der ligger i kort afstand fra Bohemia Suites & SPA.

Se flere foto fra Hotel Bohemia Suites & SPA>>

Bohemia-Suites-og-SPA-pool

Sunshine Villas

Tag vennerne – eller hele familien – med på en rejse til Gran Canaria og bo på Sunshine Villas. Med Puerto Ricos marina (næsten) i baghaven, blot 200 meter fra Sunshine Villas, bor du i ”egen” villa med privat have og swimmingpool. Her er en skøn udsigt over bjergene og kun 5 minutters kørsel til den nærmeste strand.
Tag på udflugt til den charmerende bjergby Santa Lucia de Tirajana, med billedskønne, hvidmalede huse og massere af palmetræer, der ligger ca. en times kørsel fra villaerne.

Læs Mikkel´s personlige beskrivelse af Sunshine Villas>>

Sunshine Villas Gran Canaria

Bienvenidos a Gran Canaria og rigtig god ferie!

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Amalie

Porto, den mest romantiske rejsedestination

Byen Porto i det nordlige Portugal vinder titlen som den mest romantiske...
Læs mere

Skriv et svar