Vælg en ferielejlighed til din næste ferie i Alentejo

Ferielejligheder i Alentejo, Portugals spisekammer

Mere plads

Når man lejer en ferielejlighed i Alentejo, er man næsten garanteret masser af plads. Selvom denne region næsten fylder en tredjedel af Portugals areal, så er det kun ca. 6 % af den portugisiske befolkning, som er bosat her. Det er altså den region i Portugal, hvor der bor færrest mennesker i forhold til regionen størrelse. Derudover er regionen forholdsvis uopdaget af turister på trods af den skønne natur, de kulturelle seværdigheder og det fantastiske landskab. Når man lejer en ferielejlighed i Alentejo, er den ofte også større end et hotelværelse, så der er også masser af plads til at man kan være sig selv og slappe af.

Hoteller med ferielejligheder

Nogle hoteller har ferielejligheder i direkte tilknytning til hotellet, og man lejer dem ofte på lige linje med værelser. Den største fordel ved at leje en ferielejlighed i stedet for et værelse er nok størrelsen, hvor man har mere plads i en ferielejlighed. I en ferielejlighed kan der også være plads til flere, hvis man for eksempel er flere, der rejser sammen. Derudover har ferielejlighederne oftest enten tekøkken eller måske endda et komplet køkken med både komfur, køleskab og ovn. Der findes rigtig mange forskellige ferielejligheder, så man kan være helt sikker på, at man kan finde den perfekte ferielejlighed, der passer til ens behov på ferien.

Helårsferie

De fleste ferielejligheder udlejes i kortere eller længere perioder hele året. På grund af det meget varme klima i Alentejo, er der mange, som vælger at besøge Alentejo uden for højsommeren, hvor det er allervarmest. Det kan også tilrådes, at man overvejer at leje en ferielejlighed, hvis man besøger Alentejo i længere tid og gerne vil opleve området lidt mere intenst, end hvad en kort uges ferie kan give.

Billeje i Alentejo

I Alentejo er der rigtig mange mindre landsbyer, masser af natur og nogle gange kan der være lidt langt mellem seværdigheder. Derfor anbefales det, at man lejer en bil, hvis man holder ferie i en ferielejlighed i Alentejo. Når man lejer en bil en dag eller måske for hele ferien, så har man en stor frihed til at se og opleve Portugal i sit eget tempo. Man får langt det bedste ud af sin ferie i en ferielejlighed i Alentejo, hvis man lejer en bil. På den måde kan man have sin base i én by, hvorfra man kører rundt til de omkringliggende byer, hvor man også kan opleve deres kultur og traditioner.

Unikke hideaways i Alentejo

Hvis du har lyst til at opleve Alentejo på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-ferielejligheder, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på ferielejligheder, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Alentejo kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Alentejo.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere