Rundrejser i bil på Mallorca

Bilferie på Mallorca
Bilferie på Mallorca. Foto: Jörg Schubert. CC BY 2.0

Et af de særlige steder, man kan opleve, hvis man vælger en bilrundrejse på Mallorca, er Playa de Coll Baix, som ligger mellem Alcudiabugten og Pollencabugten på øens nordkyst. Efter en vandretur gennem en dejlig fyrreskov, når man den fantastiske stand med azurblåt vand, som man ofte kan få for sig selv.

På grund af øens størrelse og de korte afstande, er det ideelt at være på bilrundrejse på Mallorca Overnatningsstederne er booket på forhånd, og forslagene til de forskellige dagsture ligger klar. Derfor kan man, i stedet for at bruge tiden på at planlægge, koncentrere sig om at nyde øen og dens fantastiske natur

Et godt vejnet

Selv om afstandene ikke er store, er der alligevel strækninger, som tager noget længere tid at køre. Dette gælder særligt vejene i Mallorcas naturområder. En af de mest bjergtagende oplevelser, er at køre på vejen mellem bjergkæden Serra Tramuntana og kysten mod nordvest.

Hastighedsgrænserne er stort set som vi kender dem herhjemme; dog må man køre 90 km/t udenfor byerne og 120 km/t på motorveje. Øens motorveje ligger i Palmaområdet; desuden går en motorvej fra Palma i retning mod Alcudia. Øen har i øvrigt et godt vejnet, og der er gode muligheder for mange rundture på øen.

Rejser til Mallorca

Se alle rejser till Mallorca med Hideaways her

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere