Slip væk fra den danske vinter

Lagune på Madeira

Vores hideaways er gode gemmesteder i vinterhalvåret. Her kan du undslippe den mørke, kolde danske vinter og slappe af under sydens sol. I hvert fald for en uge eller to. Men det er også nok til at lade batterierne op.

Behovet for ferie er stort om vinteren. Især januar og februar virker udsigtsløse herhjemme. Men hvis du planægger en ferie i denne periode, har du noget at se frem til. Et lys i mørket. Læs mere om vinterrejsens velsignelser herunder.

Bryd den lange vinter

Den lange danske vinter kan tage på kræfterne, men en tur til et af vores vinterrejsemål kan skære den over i to, så den bliver lettere at komme igennem. Nogle gange har vi simpelthen brug for halvleg. Timeout fra vinteren.

En ferie under sydlige himmelstrøg med masser af soltimer kan næppe ligge på noget mere kærkomment tidspunkt. Mange rejser sydpå om vinteren, og det forstår man jo godt. December, januar eller februar. Ferien skal planlægges nu.

Sol og varme

Vinteren er lidt træls herhjemme. Mange bliver syge, andre kronisk trætte og nogle endda deprimerede. Måske kan et skud D-vitaminer fra en solrig ferie være lige det, der gør, at du kommer gennem vinteren uden sygdom og forkølelse. Sydens sol oplader simpelthen batterierne i vores immunforsvar.

Jeg har ikke noget videnskabeligt bevis ved hånden, men min erfaring siger mig, at en rejse til de varme lande er bedre end en indsprøjtning mod influenza. Og så er det meget sjovere at sidde ude ved vandet under en palme end i venteværelset hos lægen.

Kom ud af dit hi med Hideaways’ vinterrejsemål

I mine øjne er vinteren det bedste tidspunkt at rejse ud på. Det er om vinteren, at behovet for ferie langt fra Danmark melder sig. Vi har behov for et åndehul i kulden. Derfor vil jeg i en serie af blogindlæg se nærmere på vores forskellige vinterrejsemål – vi lægger ud med Madeira – stay tuned!

Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere