Rejs til Gallano Resort og hold gourmet-ferie i det autentiske Umbrien

Det unikke Gallano Resort i Umbrien er et godt sted at holde bryllup - eller bare en fantastisk ferie. Foto: Hideaways
Det unikke Gallano Resort i Umbrien er et godt sted at holde bryllup - eller bare en fantastisk ferie. Foto: Hideaways

Vores kollega Marie har været på eventyr i Umbrien, hvor hun fandt det charmerende Gallano Resort, der næsten er som en lille, umbrisk landsby i sig selv. Hun kan næsten ikke vente med at komme tilbage dertil, skriver hun, og det forstår man fuldt ud, når man ser de fantastiske billeder derfra.

Umbrien er en skøn plet på Italiens-kortet, med en grøn, frodig natur, stemningsfulde bjerglandsbyer, hvor hvert hjørne er dekoreret med blomster og ikke mindst de uhørt lækre råvarer, som udgør basen for regionens berømte gastronomi. Det er ægte italiensk landkost, og du finder det ikke meget bedre end her på Gallano Resort, hvor den vidunderlige “madmor” tryller i køkkenet hver dag. For eksempel står hjemmelavet pasta altid på menuen, sammen med andre specialiteter fra Umbrien. Alle lejligheder på resortet har eget køkken, så du kan også selv få lov til at skærpe dine evner udi italiensk kokkerering.

Når du vil udforske regionen, bor du rigtigt godt på Gallano, for vigtige, historiske byer som Assisi, Perugia og Spoleto ligger i komfortabel køreafstand herfra. Smukke Foligno ligger kun 20 minutters kørsel væk.

På selve hotellet kan du nyde de to pools, hvor den ene har børnepool. Gallano resort er et enestående sted, som egner sig godt til eksempelvis bryllupper, men en helt almindelig ferie her i de guddommeligt smukke omgivelser kan du også roligt glæde dig til.

Læs Maries personlige beskrivelse af Gallano Resort

Maden på Gallano Resort i Umbrien bliver et dagligt højdepunkt på din ferie. Foto: Hideaways

Foto: Vi starter lige med et billede af maden, da du ikke kan undgå at falde hovedkuls for denne del af den fremragende forplejning, der tilbydes på Gallano Resort. Små, lækre frokostretter og et godt glas vin til, indtaget i charmerende omgivelser. Så er du på ferie i det ægte Italien.

Gallano Resort laver fantastisk mad. Her ser du stedets dygtige kok. Foto: Hideaways

Foto: Du skal lige se hende – Gallanos fremragende kok. Her med de friske og nøje udvalgte råvarer, hun bruger i sin madlavning.

Rejs til Umbrien og bo i en af de velindrettede, smagfulde lejligheder på Gallano Resort. Foto: Hideaways

Foto: Lejlighederne er så smagfuldt indrettede, at det altid er en ren fornøjelse at træde ind ad døren. Her kan I nyde hinandens selskab, en flaske vin (måske en Montefalco fra de berømte umbriske vinmarker, der ikke ligger langt væk), beundre udsigten og bare helt generelt koble af.

Ferie på Gallano Resort i Umbrien indebærer også at dase ved en af de to pools. Foto: Hideaways

Foto: Så mange dejlige detaljer – krukker og blomster. En storslået udsigt over bjergene. Og så lige en swimmingpool, der sætter prikken over i’et. På Gallano Resort kan du holde livsnyder-ferie.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere