Ny rundrejse på 8 dage – livsnyderrejse på Siciliens østkyst

Marie
08/01 2014

Bo på to af mine yndlingshoteller på denne nye rundrejse jeg kalder for: Rundrejse for livsnydere på østkysten af Sicilien.

Hvis du har læst min beskrivelse af Sicilien, ved du at jeg anbefaler, at man bor flere forskellige steder på øen, hvis man ønsker at opleve alle de mange seværdigheder og kontraster Sicilien byder på.

Har du 8 dages ferie, og vil du bo ekstra godt, så er her mit bud på en rigtig livsnyderrejse, hvor du koncentrerer dig om den østlige del af Sicilien.

Her skal du bo

To af mine yndlingshoteller er uden tvivl Donna Carmela der ligger tæt på Etna og Catania, og så Relais Parco Cavalonga kun ca. 5 kilometer fra Ragusa på den sydøstlige del af Sicilien. Det er disse to hoteller vi benytter på denne nye rundrejse.

Læs en udførlig beskrivelse af rejsen og hvad du kan opleve

Hotel Donna Carmela Sicilien

Foto: Hotel Donna Carmela

Skriv et svar