Ny flyrute fra København til Firenze i Toscana med Vueling

Vinmark i Toscana

Flyselskabet Vueling åbner ny flyrute direkte fra København til Firenze i Toscana. Læs om den nye flyrute til Firenze i Toscana.

Vueling er et spansk lavprisselskab som de sidste par år har åbnet flere nye ruter til rejsemål i Sydeuropa fra Københav og Ålborg lufthavn. Sidste nyt fra Vueling er ruten direkte til Firenze i Toscana fra Kastrup.

Vueling flyver tre gange om ugen til Firenze og du kan rejse i perioden fra april til oktober. I søgemaskinen her på Hideaways kan du finde rejser til Toscana og Umbrien hvor du flyver med Vueling. Priserne er altid aktuelle dagspriser så du er sikker på at få rejsen til den billigste pris. Vueling er det eneste flyselskab der flyver direkte fra Danmark til Firenze lufthavn i Toscana.

Ryanair og Norwegian til Pisa lufthavn

Ryanair flyer op til tre gange om ugen fra Billund lufthavn til Pisa. Norwegian er det andet flyselskab der flyver til Pisa lufthavn og tilbyder tre afgange hver uge fra København. Både Ryanair og Norwegian flyver ligesom Vueling i perioden fra april til oktober.

Rejser til Toscana

Hideaways er specialist i rejser til Toscana hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger. Du kan vælge at bestille en pakkerejser med fly, hotel og lejebil eller “kun hotel” hvis du selv arrangere transporten til Toscana. Se priser og læs mere om rejser til Toscana med Hideaways ved at klikke på nedenstående link.

Se alle priser og rejser til Toscana 

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere