Information om rejser med flyselskabet Vueling

Information om flyselskabet Vueling

Det spanske flyselskab Vueling er forholdsvist nyt i branchen, men har fra at have blot to fly og fire ruter i 2004 udviklet sig til i dag at være et kendt lavprisflyselskab med mere end 100 destinationer.

I 2009 blev Vueling Airlines lagt sammen med Clickair og blev derved til Spaniens næststørste flyselskab. I dag ejes Vueling af samme selskab som står bag British Airways og Iberia.

Rejsemål med Vueling

I Danmark kan du flyve med Vueling fra Aalborg og Københavns Lufthavn. Herfra kan du, eventuelt med en mellemlanding i Barcelona, blandt andet flyve til en række populære destinationer i Italien såsom Firenze (direkte), Venedig, Rom og Palermo.

Firenze i Toscana

Specielt ruten direkte til Firenze lufthavn er populær blandt vores gæster hos Hideaways, og Vuelling er pt. det eneste flyselskab som kan tilbyde denne rute til hovedstaden i Toscana. Der er afgange til Firenze flere gange om ugen og ofte til meget billige priser. Fra Firenze lufthavn har du nem adgang til alle hoteller og ferieboliger i det nordlige Toscana.

Flyv med Vueling til Firenze i Toscana

Transport fra lufthavnen

Skal du bo i selve Firenze er det nemmeste at tage en bus eller taxi da lufthavnen ligge nogle få kilometer fra centrum. Skal du f.eks bo på en vindgår ude på landet i Toscana, så er det absolut nemmest med en lejebil. I lufthavnen i Firenze finder du billeje fra alle de store biludlejningsselskaber, men også mindre lokale.

Læs mere om billeje i Toscana

Information om Vueling

Vueling har informeret om at man i fremtiden vil åbne endnu flere direkte flyruter fra lufthavne i Danmark til rejsemål specielt omkring Middelhavet.

Du kan læse meget mere om flyrejser med Vueling hos Hideaways eller søge aktuelle priser og afgange i søgemaskinen.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere