Hold årets sommerferie i Portugal

Sommerferie i Portugal, her strand i Algarve

Hos Hideaways kender vi Portugal som vores egen bukselomme og har selv holdt sommerferie både med og uden børn i Portugal. Der er stor forskel på, hvor i Portugal du vælger at holde ferie til sommer, hvis man altså ser på klima, natur og aktiviteter. Søger du Europas bedste strande, så skal du holde sommerferie på Algarve, men vil du på vandreferie, så er det Nordportugal, eller de to smukke øgrupper Madeira og Azorerne. Du kan også vælge en kombination af badeferie og kulturrejse ved at holde din sommerferie på Lissabonkysten. Husk du er altid velkommen til at kontakte os og få tips og råd til din sommerferie i Portugal.

Hvor skal du rejse til i Portugal?

Med Portugals mange kyster er der mange mulige rejsemål at besøge, hvis man vil holde sommerferie i Portugal langs havet. Landets kystlinje langs Atlanterhavet byder både på rå klippeformationer og rolige badestrande. Man kan også besøge en af Portugals mange fiskerbyer, hvor man ofte vil opleve, at der er noget helt særligt ved de små portugisiske bysamfund, og man vil hurtigt se, hvor vigtig fiskeriet er for landet. Med de mange gyldne sandstrande kan man også få en rolig og ofte privat sommerferie i Portugal, hvor der er masser af små strandbugter, der indbyder til afslapning. Sommeren i Portugal er ofte varm og tør. Temperaturen svinger naturligvis fra nord mod syd, men den ligger oftest mellem 23-29 grader i sommermånederne. Derudover falder der stort set ingen nedbør i Portugal i månederne juni og juli, og der er masser af solskinstimer.

Hvis man tager på en tur op gennem landet, vil man se, at Portugal har en helt fantastisk natur med både dybe dale og høje bjerge. Der er vinmarker i stort set alle regioner i Portugal, men landets største vindistrikt ligger i Nord, hvor også den berømte portvin stammer fra og bliver produceret. Man vil også kunne se olivenlunde og figen-, mandel- og pinjetræer i massevis i det meste af Portugal.

Vil du vide mere om, hvordan vejret er i Portugal om sommeren, så klik på dette link: Læs om vejret i Portugal

Inspiration til sommerferien

Du kan læse meget mere om Portugal og de forskellige rejsemål her på Hideawyas.dk – i vores blog med rejseinspiration skriver vi om oplevelser fra vores egne rejser, og du kan også se flere billeder fra Portugal. Læs indlæg om emner som natur, klima og geografi, historien, kulturen og meget mere på vores blog.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere