Håndplukkede ferielejligheder i Italien

Hold ferie i Italien og bo i ferielejlighed

En ferielejlighed i Italien giver dig mulighed for at nyde alle feriens aspekter. Samtidig kan du selv stå for madlavningen, når det passer dig. Du kan dase ved poolen, gå hyggelige ture eller besøge lokale seværdigheder og samtidig have frihed til at tilberede et måltid, så det passer ind i dine planer. Måske vil du gerne sove længe og vil spise morgenmad sent. Måske vil du helst spise dit aftensmåltid tidligere, end det er tradition i Italien. Har du børnene med, undgår du med en ferielejlighed med køkken pinlige situationer, hvor det ikke er muligt at finde en eneste ret på et ellers veludstyret menukort, der falder i god jord hos de små. En ferielejlighed har mere plads end et dobbeltværelse, og alt efter hvor mange i rejser sammen, kan man bestille lejligheder med flere værelser. Se udvalgte ferielejligheder i nedenstående oversigt eller læs mere om rejser til Italien.

Rejsemål i Italien

Hideaways tilbyder både pakkerejser og kør-selv ferie til Italien, hvor du bor i håndplukkede ferielejligheder. Du finder rejser til rejsemål som f.eks Toscana, Umbrien, Amalfikysten Sardinien, og Sicilien. Husk at finder du ikke en rejse eller feriebolig, der helt opfylder jeres ønsker, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende skræddersyet tilbud på jeres rejse.

Syditaliensk charme

Skal du og din familie opleve det uspolerede Italien, skal I vælge en ferielejlighed i Syditalien. Her er der flotte bjerglandskaber, lækre sandstrande og fascinerende laguner. Uanset om I tager vandrestøvler eller cykler med, eller I vælger at leje en båd for en dag eller to, så kommer I til at opleve noget af Europas flotteste natur. Selvom I har køkken i jeres ferielejlighed, bør I gå ud og spise lokalt et par gange. Det syditalienske køkken er pasta, som mama lavede den. Syditalienerne elsker at tilbringe aftenen udenfor, så der er altid liv på torvet i selv den mindste landsby. Du finder ferielejligheder på Sicilien og Amalfikysten hos Hideaways.

Noget for enhver smag i Toscana

Toscana rimer på italiensk drømmeferie for alle. Her finder du sol og strand, renæssancearkitektur og malerkunst, lækker mad og vin. Med udgangspunkt i en ferielejlighed i Toscana kan du og din familie udforske den spændende region, der både byder på middelalderbyer som Seina og fantastisk natur som den forrevne klippekyst langs Cinque Terre. Toscana byder også på moderne forlystelser som shopping og ekstremsport. Der er noget for enhver smag i Toscana, uanset om du planlægger en romantisk tur eller en børnevenlig familieferie.

Firenze betyder ferie

Hvis du leder efter dyr shopping og vildt natteliv, skal du lede andre steder end Firenze. Hvis du til gengæld vil fordybe dig i renæssancens kunst og arkitektur samt nyde lækker mad og vin, skal du vælge en ferielejlighed i Firenze. Når du har fået dagens kulturfix, kan du begive dig hen på landsbyens marked eller slentre en tur i de små, maleriske gader. Livet går lidt langsommere her, og du har tid til at værdsætte alle indtryk fra flotte springvand og paladser til haver med cypresser og blåregn.

Læs mere om ferielejligheder i Toscana eller om rejser til Toscana med Hideaways

Umbrien, her får du meget for pengene

Har du aldrig besøgt Umbrien, så er det absulut værd at overveje, og det gælder, uanset om du rejser som et par eller med hele familien. Umbrien har det hele til en perfekt ferie, smuk natur, en spændende historie, fantastisk mad og ikke mindst et noget lavere prisniveau end i andre regioner i Italien f.eks Toscana. Hideaways tilbyder ferielejligheder i alle områder af Umbrien. Klik på nedenstående link og læs mere om ferielejligheder i regionen der også kaldes Italiens grønne hjerte.

Læs mere om ferielejligheder i Umbrien

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere