Hotel Elia Traditional – et charmerende hotel på Kreta

Hotel Elia Traditional
Hotel Elia Traditional

Hotel Elia drives af Jo, som har slået sig ned på Kreta i Grækenland, og skabt en tilværelse langt væk fra hendes oprindelige omgivelser i England.

Elia lyder som navnet på en pige – og det kunne det også lige så godt have været. For Hotel Elia er drevet af en kompromisløs og erfaren kvinde, hvis passion er at tilfredsstille de mange stamgæster, der hvert år vender tilbage for at holde ferie netop her. Men de kommer ikke blot for at holde ferie – de kommer i høj grad også for at besøge Jo, der er kvinden bag et af de charmerende, små hoteller på Kreta.

Elia Traditional Hotel
Elia Traditional Hotel

Se foto, priser og læs meget mere om Elia Traditional Hotel.

Et ophold på Hotel Elia Traditional er altid inkl. morgenmad, men du har mulighed for at spise andre måltider på hotellet og det er et “klogt” valg da manden også er af høj kvalitet. I det hele taget er vi rigtig glade for at have denne nye perle i vores program, og både Jo og vi hos Hideaways glæder os til at byde dig velkommen på en rejse til Kreta og Hotel Elia.

Rejser til Kreta

Hos Hideaways er vi specialister i rejser til Kreta i Grækenland hvor du bor på håndplukkede hoteller og i ferieboliger. Klik på nedenstående link for at se alle rejser til Kreta. I søgemaskinen kan du se priser på pakkerejser til Kreta hvor der indgår flyrejse, ophold på hotel eller i ferielejlighed samt billeje, eller du kan vælge kun at bestille ophold på et af vores hideaways. Finder du ikke en rejse som opfylder dine behov så kontakt os for et skræddersyet tilbud på en rejse til Kreta 100% efter dine ønsker.

Se alle rejser til Kreta med Hideaways

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere