Du får meget for pengene når du bor i ferielejlighed på Madeira

FerieboligSmuk natur på MadeiraMadeira - nyd den smukke natur
Smuk natur på Madeira

Der er mange steder at leje ferielejlighed på Madeira – enten ude ved kysten eller lidt længere inde i landet. Når man bor i en ferielejlighed frem for på et hotelværelse, har man mere plads at bevæge sig på. Og så har man sit eget køkken, så man kan lave lidt mad selv, hvis man har lyst til det indimellem. Er man på aktiv ferie, er det rart, at man ikke er tvunget til at skulle ud at spise, hvis man kommer træt hjem.

Aktiv ferie

På Madeira er der alle muligheder for at være på aktiv ferie, hvis det er det, man har lyst til. Klimaet er behageligt året rundt og perfekt til udendørsaktiviteter. Først og fremmest er det selvfølgelig oplagt at dyrke vandsport her på Madeira – man kan for eksempel sejle, windsurfe, stå på jetski eller vandski.

Levada - aktiv ferie på Madeira

Der er også alle muligheder for at tage på fisketure ud fra Madeira, og øen tiltrækker mange sportsfiskere fra hele verden. Her er der mulighed for at fange helt andre fisk end derhjemme – måske er man så heldig at få en tun eller sværdfisk på krogen. I sportsfiskerkredse verden over er Madeira efterhånden ved at være kendt som et af de bedste steder for dybhavsfiskeri.

Eventyr under vandet

For dem, der foretrækker at opleve havet under havoverfladen, er der rige muligheder for at dykke eller snorkle. Der er også flere dykkerskoler, hvis man er nybegynder eller bare vil lære lidt mere. Garajau Nature Reserve er kendt verden over i dykkerkredse. Og ved øen Porto Santo, der ligger nordøst for Madeira, er der både enestående flora og fauna under havet og spændende skibsvrag at udforske.

Man kan også opleve Madeira fra vandsiden på sejlture rundt om øen, der er for eksempel store katamaraner, som man kan tage på sejltur med. For dem, der foretrækker at sejle selv, er der kanoture inde på øen langs åer og vandløb.
Det kan også være, at det er her på Madeira, du skal prøve paragliding, hvis ikke du har prøvet det før.

Opleve delfiner på Madeira

Oplev Madeira på cykel eller til hest

For dem, der foretrækker det aktive liv på landjorden, er der alle muligheder for at udfolde sig. Man kan leje en cykel og tage på mountainbiketur eller tage på vandreture rundt på øen langs levadaerne. For de mere øvede er der også mulighed for at tage på trekking eller bjergbestigning i de imponerende bjerge. Vil man hellere udforske øen fra hesteryg, er der også mulighed for det.

De golfinteresserede vil uden tvivl synes om øens forskellige golfbaner; der er også en enkelt på naboøen Porto Santo. Uanset interesse er der alle muligheder for at holde en aktiv ferie på Madeira.

Unikke hideaways på Madeira

Hvis du har lyst til at opleve Madeira på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-ferielejligheder, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på ferielejligheder, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideawayspå Madeira kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways på Madeira.

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere