Alle elsker Amalfikysten i Italien

Kystlinjen ved Capri

Amalfikysten har gennem århundreder været et foretrukket feriested – både blandt italienerne selv og blandt de mange gæster, der hvert år rejser til fra lande rundt om i verden. Har man én gang oplevet Amalfikysten forstår man fascinationen. Det er ikke tilfældigt, at området er kåret til bevaringsværdigt kulturlandskab af UNESCO.

Amalfikysten var tidligere et ret eksklusivt sted at holde ferie i Italien. Det var her de rige og berømte mødtes, når de skulle slappe af. Amalfikysten har stadig en ekslusiv atmosfære over sig, men med Hideaways rejser til Amalfikysten, kan du selv holde ferien på denne udsøgte kyststrækning – uden at det koster alverden. Amalfikysten ligger ca. en times kørsel fra Napoli, syd for Sorrento.

En køretur langs Amalfikysten

En stor oplevelse på Amalfikysten er en køretur i bjergerne, der mange steder ligger helt ned til havet. Langs Amalfikysten finder du den ene overdådige udsigt efter den anden, og har du ikke en chauffør med, er det en god idé at holde mange pauser undervejs, så du får tid til at nyde omgivelserne.

Kør for eksempel til Ravello. Her finder du udsigtspunkter uden lige. Nogle af Ravellos barer og spiseteder giver mulighed for at sidde på altaner, så man virkelig kan nyde udsigten, samtidig med man smager på nogle af byens lækkerier. Du kan selvfølgelig også købe italiensk mad i et af de mange rosticceria’er i Ravello og selv finde din helt egen udsigt. Der er nok af dem!

Hvis du ønsker et andet perspektiv på kysten, end det du får fra en bil, er der mulighed for bådture langs Amalfikysten. Det giver en helt anden oplevelse, som er mindst lige så smuk, men nok mere afslappende. Særligt hvis det ellers er dig, der kører bilen.

Læs også: Amalfikysten skal du opleve en gang i livet

Smag på Amalfi

På Amalfikysten har du selvfølgelig et overordentligt bredt udvalg af restauranter og italienske spiseteder, hvor du kan nyde de milde aftener med god mad. Vil du have en hurtig, men lækker, snack nu og her, kan en af de mange rosticceria’er på Amalfikysten i høj grad anbefales.

Mange af Amalfikystens restauranter byder på glimrende fiskeretter og andet godt fra havet, og naturligvis får du her pastaretter i absolut verdensklasse. Hver by på kysten har sine egne specialiteter og varianter af kendte italienske retter.

Amalfikysten har også sin egen drink limoncello. Det er en likør, der fremstilles af de flotte, gule citroner, der gror på Amalfikysten bakker og skråninger. Og ellers er her det rige udvalg af gode vine, som Italien også er berømt for.

Information om rejser til Amalfikysten

Hos Hideaways er vi specialist i rejser til Amalfikysten i Italien hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Du kan bestille en pakkerejse inkl. fly, ophol og billeje, eller selv arrangere transporten til Italien og bestille ophold hos os. Vil du opleve Amalfikysten og omegn på en rundrejse tilbyder vi også bilrundrejser hvor du bor på forskellige hoteller undervejs. Der er mange som vælger Amalfikysten til deres bryllupsrejse, og det siger måske alt, det er et unikt rejsemål med fantastiske udsigter.

Skræddersyet rejse til Amalfikysten

Finder du ikke en rejse som passer til dine ønsker så er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på en skæddersyet rejse 100% efter dine behov. Det kan f.eks være du vil kombinere opholdet på Amalfikysten med nogle dage i Rom, eller Toscana.

Læs mere om din ferie med Hideaways på Amalfikysten 

Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere